New East, Jakarta Garden City has entered the stage of Product Knowledge

Pricipal PHL Architects, Patrick Lim explains New East project in product knowledge event

 

New East at Jakarta Garden City has delivered the product knowledge event and will be ready for launching in December 2017.

New East at Jakarta Garden city is a mixed used development area that provides apartment and luxuroius shophouse facilities that carries the concept of green belt. This concept is made to increase the number of pedestrians by creating a green area in the middle landscape that will connect various landmarks in the area of Jakarta garden city.

New East at Jakarta Garden City has been published in Kompas Newspaper

One of our latest projects, New East of Jakarta Garden City has been successfully published in several local media both print and digital, where the project of New East at Jakarta Garden City is referred to as a property that’s not just strategic because located in Jakarta, but also a one stop living that carries the concept of green township in order to make the area more lively and comfortable for young families.

New East at Jakarta Garden City is a mixed use development commercial project, which presents apartment and luxurious shophouse in 45,000 meter square where 35% of area is a green area that supported by various supporting facilities such as free wi-fi, live music, etc.

 

Source : https://adv.kompas.id/2017/11/21/jakarta-garden-city-hadirkan-hunian-nyaman-di-jakarta-timur/
Kompas Daily Newspaper, Tuesday, 21 November 2017. Page. 11

Batam Mall: Building The Cornerstone

Our project Batam Mall is in the stage of building the cornerstone. Batam Mall is a mixed-use building that is built on top of an old existing building and located at the heart of the city. Designed with an open-space concept and careful selection of materials as well as the choice of activities and creative artwork exhibited, the mall accentuates the spirit of locality. Furthermore, the mall’s focal point is the open alfresco area that located between the new and the old buildings. It is designed for relaxation and comfort, taking into account the proportion and natural extension of space in order to make this area a solace common space for families and friends.